nærbilde av fire fornøyde menn

Streiken i Traftec er avblåst med øyeblikkelig virkning

Traftec fremmet i dag forslag om å inngå tariffavtale basert på Energioverenskomsten for alle EL og IT Forbundets medlemmer i Traftec, og fikk medhold for dette. Traftec og EL og IT Forbundet er dermed kommet til enighet, og streiken avblåses med øyeblikkelig virkning.

– Energioverenskomsten er tilpasset markedet Traftec operer i fremfor Landsoverenskomsten, som har vært kravet fra EL og IT Forbundet. Vi er godt fornøyd med å komme til enighet om en overenskomst som passer selskapet. Organisasjonsgraden i Traftec AS er liten hvor under 5 % av selskapets ansatte er medlemmer i EL og IT Forbundet. Med et tilpasset avtaleverk kan vi nå sammen med EL og IT Forbundet jobbe med å fremme organisasjonslysten blant våre ansatte, sier styreleder i Traftec, Jan Tore Klemmetsen.

– Streiken har pågått i lengste laget, men det var viktig for Traftec å få på plass et avtaleverk som også ivaretok de 95 % av ansatte i Traftec som ikke er organisert. Vi er glade for at streiken er avblåst, og ønsker velkommen tilbake de fem streikende i avdelingen i Rogaland i morgen, sier daglig leder i Traftec, Øystein Stebekk.

På bildet: Styreleder i Traftec, Jan Tore Klemmetsen, Nestleder i El og IT forbundet, Vidar Hennum, Distriktssekretær i Aust-Agder El og IT forbundet, Kjell Arne Andersen og Daglig leder i Traftec, Øystein Stebekk.

Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting