Personvernserklæring roadworks.no

Behandlingsansvarlig for personopplysninger på roadworks.no

Roadworks AS ved CEO er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Bruk av informasjonskapsler

Denne siden logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson.

Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder.
For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

En «cookie», også kalt informasjonskapsel, er en tekstfil som lagres i nettleseren. Dette er standard internett-teknologi som benyttes på de fleste nettsteder idag. Flertallet av nettlesere som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og Chrome er innstilt til å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker at slik informasjon skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten.

Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Datatilsynet har utarbeidet regler for bruk av analyseverktøy på norske nettsteder. Utdrag fra Datatilsynets nettsider: https://www.datatilsynet.no/Teknologi/Webanalyse/

Google Analytics

Roadworks benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden. Informasjon som hentes inn er maskinvare, nettleser, språk, siden du kom fra, exit-side, dato og tid, tidsbruk per side, hvilke sider du besøker hos oss, og lignende informasjon. Dataene anonymiseres før de lagres. Innhentet informasjon behandles av Google og brukes til å generere statistikker og rapporter som gir oss denne oversikten. Personvernerklæringen til Google Analytics finner du her: https://policies.google.com/privacy/update?hl=no

Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Google Maps

Google Maps er en tjeneste som tilbyr interaktive kart og satelittbilder for hele verden. Vi benytter tjenesten på noen av vår sider for presentasjon av kart. Når du besøker en av disse sidene kan Google sette informasjonskapsler for å lagre informasjon og preferanser om kart eller andre tilknyttede Google-tjenester på sider der vi legger inn Google Maps.

Kontakt

Har du noen spørsmål angående personvern i Roadworks send en e-post til personvern@roadworks.no.

Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting