to smilende menn ser på hverandre og håndhilser etter kontraktsignering

Otera Infra vant storkontrakt på regionalnett stasjon med Agder Energi Nett

I forrige uke ble det klart at Otera Infra skal levere regionalnett stasjonstjenester til Agder Energi Nett. Dette er en rammeavtale som består av å levere tjenester til Agder Energi Nett sine transformatorstasjoner i regionalnettet.

Oppdragene vil gjelde både rehabilitering og oppgradering av eksisterende transformator- og koblingsstasjoner samt komplette nye stasjoner. Det legges til grunn en gjennomføringsmodell der utstyr, prosjektering og montasjeleverandørene samarbeider allerede i forprosjektet og bidrar videre i prosjektgjennomføringen av hvert enkeltstående oppdrag.

– Avtalen vil gi arbeid til mange av våre ansatte. Det gir oss en forutsigbarhet og et solid fundament til å videreutvikle virksomheten på og spesielt innenfor dette fagområdet, sier daglig leder i Otera Infra, Aslak Andersen.

Kontraktsperioden går over 2 år med opsjon på å forlenge perioden med 2+2+2 år.

– Otera Infra har alltid vært en stor leverandør av tjenester til strømnettet i Agder. I dag leverer vi tjenester på drift, beredskap og vedlikehold. Vi er derfor ekstra stolte av å kunne levere tjenestene våre også på Regionalnett stasjon. Vi gleder oss til å begynne på oppgavene Agder Energi Nett har gitt oss og ser frem til et godt og solid samarbeid, sier Andersen.

Bildet over fra venstre: Svein Are Folgerø (adm. dir. AEN) og Aslak Andersen (daglig leder Otera Infra AS) Foto: Otera Infra

to smilende menn som skjærer kake
Fra venstre: Charles Wilhelmsen(oppdragsansvarlig) og Dag Ole Nøstdahl (prosjektleder) Foto: Otera Infra
Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting