gruppe mennesker står i trappeoppgangen og smiler til fotografen

Otera Traftec signerer kontrakter verdt over en halv milliard

Det er travle dager for Otera Traftec. Fredag ble det signert kontrakter verdt over 500 millioner.

Selskapet som har hovedkontor i Froland i Agder har prosjekter fra sør til nord i Norge. Det er fire kontrakter som signeres i disse dager, og prosjektene er lokalisert i henholdsvis Trondheim, Porsgrunn, Trofors og Kvænangen.

– Dette er store og viktig prosjekter for oss. Vi er stolte av å være en samarbeidspartnere til EIFFAGE Génie Civil, Hæhre Entreprenør AS og Leonhard Nilsen & Sønner AS på disse prosjektene. Otera Traftec vant frem i konkurransene som følge av kompetanse, erfaring og gode løsninger, forteller Øystein Stebekk, daglig leder i Otera Traftec.

Prosjektene

Noen av kontraktene er så smått i gang og alle skal være sluttført innen 2027.

E18 Rugtvedt – Langangen er et Nye Veier prosjekt hvor EIFFAGE Génie Civil er totalentreprenør, og Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet. på parsell 1 og 3.

Parsell 1 gjelder to mindre tunneler og to store bruer i Langangen. Parsell 3 er 3,9 km med tunnel; installasjon i nytt løp i Kjørholt og Bambletunnelene samt ny Grenlandsbru.

E6 Kvithammar – Åsen er også et Nye Veier prosjekt. Hæhre Entreprenør AS er totalentreprenør, og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.

E6 Svenningelv – Lien er et Statens vegvesen prosjekt hvor Leonhard Nilsen & Sønner AS totalentreprenør. Otera Traftec er total underentreprenør, og skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon.

E6 Kvænangsfjellet er nok et Nye Veier prosjekt. Leonhard Nilsen & Sønner AS er totalentreprenør og Otera Traftec er total underentreprenør. Otera Traftec skal levere komplett elektroteknisk prosjektering samt elektroteknisk installasjon i prosjektet.

Behov for flere ansatte

Vi har nå en samlet ordrereserve på 1,5 milliarder, noe som gjør at vi er en langsiktig og trygg arbeidsgiver for våre ansatte, sier Øystein Stebekk, daglig leder i Otera Traftec.

Otera Traftec nærmer seg 260 ansatte, og planlegger flere ansettelser i året som kommer.

– Otera Traftec er et spennende og fremtidsrettet selskap å jobbe i. Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere, avslutter Dag Audun Dahle-Olsen, avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec.

F.v. Bjørn Erik Norman, Markedssjef i Otera Traftec, og Dag Audun Dahle-Olsen, Avdelingsleder i prosjektavdelingen i Otera Traftec
Foto: Otera Traftec AS
Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting