to menn håndhilser med albuen etter signert kontrakt

Otera Infra etablerer seg på Sunnmøre

Otera Infra signerte i dag kontrakt med Mørenett AS om utførelse av el-entreprenørtjenester for Mørenett sine anlegg.

Avtalen gjelder nyetablering, reinvesteringer samt drift og vedlikeholdsoppgaver av strømnettet på Sunnmøre. Kontraktens estimerte omfang er på mellom 45-55 millioner norske kroner årlig fordelt på to valgte leverandørene – der Otera Infra er en av disse.

Med dette vil Mørenett for første gang inngå en langsiktig rammeavtale for kjøp av entreprenørtjenester eksternt. Mørenett har delt konsesjonsområdet i to geografiske områder. Sone 1 omfatter Ålesund og omkringliggende kommuner. Sone 2 omfatter Ulstein, Hareid, Ørsta og Volda og omkringliggende kommuner. Otera Infra skal levere og etablere seg i begge sonene.

– Vi er stolte over å få tildelt kontrakt på Sunnmøre og vil nå etablere oss for å bli en langsiktig leverandør innenfor elektroteknisk infrastruktur på Nord-Vestlandet, sier Aslak Andersen, daglig leder i Otera Infra.

Kontraktsperioden går over 2 år med mulighet til forlengelse på 1+1+1 år.

– Vi kjenner Otera Infra som leverandør til andre nettselskap, og vi ser frem til å samarbeide med de i vårt område fremover. Samtalene vi hatt så langt tyder på at vi i har mye å lære av hverandre, og er sikre på at avtalen med Otera Infra vil bidra til at vi kan gi et enda bedre tilbud til våre nettkunder på Sunnmøre, sier Runar Tandstad, leder for divisjon Nettforvalter i Mørenett AS.

På bildet: f.v. Geir Olav Uppstad, Otera Infra, og Rune Kiperberg, Mørenett AS, signerer kontrakten.

For mer informasjon

Aslak Andersen, daglig leder Otera Infra
M 926 13 701 | aslak.andersen@otera.no

Om Otera Infra
Otera Infra er blant landets ledende tekniske entreprenører innen elkraft. Selskapet har rundt 230 hverdagshelter som får det elektriske samfunnet vårt til å tikke, med tilstedeværelse i Agder, Telemark og Vestfold, Oslo, Bergen og nå også Ålesund. Otera Infra er en del av Otera AS som eies av Roadworks (80,5 prosent) og Agder Energi (19,5 prosent), og har hovedkontor i Kristiansand.

Om Mørenett
Mørenett er nettselskapet for 67 000 kunder i 11 kommuner på Sunnmøre. Hovedkontoret ligger i Herøy kommune, og selskapet har avdelinger i Ålesund, Ørsta, Vanylven og Norddal. Mørenett har bred faglig kompetanse, og fokus på forsyningstrygghet og leveringskvalitet til kundene.

 

Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting