Montør i telemast elektro

Oppland Elektro har inngått storkontrakt

Oppland Elektro AS har inngått rammeavtale verdt over 100 millioner med Telenor Infra. Avtalen gjelder utbygging, sanering og ettersyn av master og hytter for telekommunikasjon.

I pressemeldingen beskriver CEO i Telenor Infra, Christina Endresen, signeringen som en milepæl.
– Dette er en merkedag for oss og en dag vi har sett frem til siden oppstarten av Telenor Infra for to år siden. Vi har nå signert en viktig avtale med solide aktører som innehar samme engasjement for infrastruktur, bærekraft og sikkerhet som vi har i Telenor Infra. Det er også viktig for oss å ta del i utviklingen av et robust entreprenørmarked i Norge, både sentralt og i distriktene. Vi ser frem til å starte reisen og til å sikre en bærekraftig modernisering av Telenors master, tårn og bygg med våre nye partnere. La første ordre sendes, sier hun.

Telenor Infra har signert rammeavtale med tre selskaper. Oppland Elektro vil håndtere dette i Sør-Øst, Binto i Midt-Norge og i Nord-Norge og Vestlandet er det Site Service.

– Vi har lang erfaring og bred kompetanse på dette området, og vi skal sørge for å opprettholde den høye kvaliteten som er forventet og nødvendig for kritisk infrastruktur innen telekommunikasjon i Norge, sier Stian Tråseth, avdelingsleder Tele i Opplanda Elektro.

Avtalen har to års varighet med opsjon i inntil to år.

Oppland Elektro er et datterselskap av Otera Infra. Selskapet jobber på prosjekter over hele Norge, og en av tjenestene de tilbyr er utbygging av mobil- og kringkastingsnettet i Norge.

Telemast Telemast Telemast på fjellet

Roadworks AS

Hasseldalen 3
4878 Grimstad
Norway

For ansatte:
Følg oss

Utvikling og design av Egde Consulting